Kontakt os på 96 68 22 00 eller skriv en mail til technor@technor.dk
Vores nabo, Bæchs Conditori A/S, rakte ud for at finde en løsning til deres nye produktionshal.
Tidligere var hallen blot lager, og ventilationen var derfor ikke helt hvad de kunne ønske sig.
De lækre kager og desserter formes i den ene ende af hallen og transporteres så til den anden ende for at blive bagt og derefter kølet ned. Det krævede en forbedret løsning for både indblæsning og udsugning af luften i hallen.
Indblæsningen sker over arbejdsstationerne, hvor kagerne formes og placeres på stikvogne. For at sikre en jævn fordeling af indblæsningsluften langs hallens bredde, anvendes to indblæsningsposer. Disse poser sikrer en effektiv lufttilførsel og er samtidig nemme at rengøre.
I den anden ende af hallen, hvor kagerne bages og afkøles, sker udsugningen. Her er der placeret tre ovne, hver udstyret med sin egen udsugningsemhætte. Emhætterne er forsynet med hurtiggående spjæld, der automatisk åbner, når ovnene er i brug.
Vores direktører mente at projektlederen skulle modtage betaling i ren kage, men vi andre i firmaet (og vores livvidde) er nu glade for at det ikke var tilfældet, dog siger vi mange tak for fredagskage i sidste uge hvor projektet blev afsluttet 🤤🍰🎂
Du kan se flere billeder og læse mere om projektet HER
Udfyld felterne og bliv kontaktet.
Mange tak for din henvendelse.
Vi vil ringe dig op hurtigst muligt.
Hovsa, noget gik galt.
Prøv igen.